NOVKOVIĆ SANDA

NOVKOVIĆ SANDA

 

NOVKOVIĆ SANDA, mag.ing.agr., 13.08.1986, majka  jedne curice

 

OBRAZOVANJE:

2008 - 2011 - Magistra inženjerka morskog ribarstva, Sveučilišni studijski centar za studije mora u Splitu, Livanjska 5/II, 21000 Split (Hrvatska)

2005 - 2008 - Sveučilišna prvostupnica (baccalaurea) biologije i ekologije mora, Sveučilišni studijski centar za studije mora Livanjska 5/II, 21000 Split (Hrvatska)

Jezična gimnazija Antuna Vrančića, Šibenik

 

STRANI JEZIK:

Engleski

 

RADNO ISKUSTVO:

2019 – Direktorica, Mjesno poduzeće d.o.o., Zamalin 22, Tribunj

2018. – 2019. - Koordinator aktivnosti projekta „Zajedno za njih“, Općina Tribunj, Zamalin 22, Tribunj

2017. – 2018. – Administrator, Ribarska zadruga „Adria“ Tribunj, Jurjevgradska 6, Tribunj Ostrea d.o.o. Tvornica za preradu ribe, Ulica Hrvatske vlade 1, Stankovci

2011. – 2012. - Viši stručni suradnik za zaštitu okoliša  (Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa), Grad Šibenik, Upravni odjel za prostorno planiranje i zaštitu okoliša

 

INTERESI I AKTIVNOSTI:

  • Ronjenje u ronilačkom klubu "Špinut", Split, tečaj za ronioca
  • Korištenje hrvatskog znakovnog jezika
  • Član klape „Oršulice“ iz Vodica
  • Vođenje tehnološkog procesa prerade ribe i planiranje proizvodnje
  • Izražene organizacijske sposobnosti i rad s ljudima
  • Iskustvo u radu na projektima
  • Dobro poznavanje HACCP sustava
  • Položen državni stručni ispit   

 

Želi poticati i pokrenuti promjene u svojoj osobnoj i profesionalnoj karijeri te preko Društva kojim upravlja doprinijeti razvoju Tribunja održavajući njegovu prirodnu ljepotu.

Postavljanjem jasne vizije poslovanja za nju znači i postavljanje visokih standarda u radu.  Jednako tako, voli raditi s ljudima, osjeća ponos prema svom radu i radu svojih zaposlenika. Ono što stvarno misli je da uspjeh firme, zasluga je zaposlenika. Klapska pjesma je ono što je upotpunjuje i na taj način širi dalmatinski pozitivni duh. Klapa njeguje identitet kraja i kulturu, a izniman je osjećaj i čast pripadati dalmatinskoj klapi.

«Komunalna su poduzeća ogledalo rada lokalne samouprave i njezinog odnosa prema svojim mještanima. Poduzeća su važan dionik brige o okolišu, koji vršenjem svojih djelatnosti pokušavaju to pretočiti i na svoje korisnike. Potrebno je svakodnevno aktivno podizanje svijesti građana, posebice razvijanje osjetljivost kod djece za prirodu i sve njezine elemente da bismo stvarali ekološki osjetljivu djecu koja će postati odgovorni građani i sudjelovati u zaštiti svog okoliša.»

Copyright © 2023   /   www.marko-jelic.com   /   Sva prava pridržana.