MARJAN BLAŽEVIĆ

MARJAN BLAŽEVIĆ

 

MARJAN BLAŽEVIĆ 19.02.1961.god. Potočani , BiH

 

OBRAZOVANJE:

Nakon gimnazije u Doboju  studirao na  građevinskom fakultetu u Sarajevu i 1984. god stekao zvanje građevinski inženjer.

 

RADNO ISKUSTVO:

1984 -  1991 - „Dobojputevi „ Doboj, BiH; Tvrtka sa 1200 do 1300 djelatnika, radio kao inženjer u operativi, zatim rukovoditelj izdvojene radne jedinice (Zenica BiH) te kao ugovaratelj i to na poslovima niskogradnje i visokogradnje

1992 - 1994 - HVO Usora; 110 brigada, sudionik domovinskog rata na mjestu pomoćnika predstojnika ureda za gospodarstvo pri predsjedništvu HZ HB Usora

1994 - 1995  - „ Limes bau „ R Njemacka, radio kao inženjer u operativi na objektima visokogradnje u Njemačkoj (Frankfurt i Manhaim).

1995-  2001 „Alkom“ Split, specijalizirao  izvedbu velikih objekata i terenskog načina rada sa svim pratećim poslovima organizacije i planiranja transporta, smještaja i ishrane i do četiri stotine djelatnika te samog projekta ( Marina „Frapa“ u Rogoznici, Poslovni centar „Poljud II“ i „Ekonomski fakultet“ u Splitu, kompleks hotela „Bretanide „ u Bolu na Braču i dr.)

2002 - 2003 -  Boss ing mis,  Njemačka, kao inženjer vodio poslove izgradnje  dva veća projekta: centra „Mekl„  te bolnice u Pasingu u Munchenu

2004 – 2021 – „Dva marka“ Šibenik, kako nije otvorio tvrtku, što je bila namjera , zaposlio se u maloj lokalnoj tvrtki te kao glavni inženjer i sada zaposlen. Izvodimo male projekte i striktno smo lokalni.

 

INTERESI I AKTIVNOSTI:

Osobne vještine :

_ planiranje i organizacija rada većeg broja djelatnika u raznim situacijama

_ izražene socijalne vještine u radu sa ljudima

_ osnove rada na računalu

_ vozač B i C kategorije

 

Politička motivacija :

_ otac sam dvoje djece od 34 i 35 godina, od kojih je jedno u Irskoj, a drugo na burzi u Kninu

_ branitelj sam, u Kninu od 1995. godine i još sam državni podstanar

_ zar nije dovoljno ?

 

«Nastavit ću raditi ono za što sam se osposobio i od toga ću živjeti, no ne želim više biti statista i pomoći ću da stvorimo bolje društvo i da živimo bolji život. Ne želim da mi bez borbe drugi kroje sudbinu nego ću poštenim i legitimnim angažmanom u svojoj sredini i za sebe i za druge otvarati mogućnosti.»

Copyright © 2023   /   www.marko-jelic.com   /   Sva prava pridržana.