JELENA KAIĆ

JELENA KAIĆ

 

JELENA KAIĆ, mag.ing.agroekologije, rodjena 24.07.1988. u Kninu, udana, majka trogodišnjaka

 

OBRAZOVANJE:

Osnovnu i srednju školu (jezična gimnazija) završila u Kninu.

2011. -  završila preddiplomski studij Prehrambene tehnologije na Veleučilištu Marko Marulić u Kninu, stekla titulu Stručna prvostupnica inženjerka prehrambene tehnologije te dobila Dekanovo priznanje za najviši prosjek ocjena u svojoj generaciji

2013. - diplomirala na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, studij Agroekologija smjer Mikrobna biotehnologija u poljoprivredi s najvećom pohvalom (summa cum laude)

 

DODATNA EDUKACIJA:

2019. - Menadžer hrane i pića (Visoka škola Aspira)

2020. - Turistički vodič za šibensko-kninsku županiju (Visoka škola Aspira)

 

STRANI JEZICI:

Engleski - C2

Francuski - A2

 

RADNO ISKUSTVO:

2015. – danas - međunarodni poslovni konzultant, strana tvrtka Wawa Consulting.

2016. – danas - menadžer za razvoj posla i konzalting, strana tvrtka Wawa Energy Solutions.

2019. – danas - menadžer za razvoj posla, strana tvrtka Soleva SAS-U.

2020. – danas - direktor i suosnivač, Afrika Nostra d.o.o.

 

INTERESI I AKTIVNOSTI:

Svoj poslovni interes usmjerila je na ulaganja, razvoj turizma na području Knina i povezivanje hrvatskog i afričkog tržišta. Poslovnu karijeru i drugačije životno iskustvo stekla je živeći i radeći 4 godine u Gani, u zapadnoj Africi, te putujući po drugim zemljama. Kaže da ju je to osnažilo i navelo da još više cijeni svoj kraj, a u Knin se vratila 2018. sa željom odgajanja svog sina u okrilju sigurnosti i mjesta gdje se stvara potencijal za razvoj i napredak. “Putovati je prekrasno, ali i nakon posjećenih 30-tak zemalja, i dalje te privlači taj surovi krš, bura, bistra voda i ta lica koja su prolazna, ali ostaju dio tebe i grada koji je tu od davnina, i koji će biti tu još tko zna koliko. Naša Županija, koja obiluje prirodnim resursima, ljudskim potencijalom, kulturnom baštinom i mnogim drugim prilikama, nikako ne bi smjela biti najsiromašnija u Dalmaciji.  Upravo iz tih razloga želim biti tu, u ovom trenutku, i dati svoj doprinos da nam svima bude još bolje kroz rad, suradnju i savjesno djelovanje.”

Aktivna je članica Women in Adria, platforme gdje se susreću žene s područja naše regije, s ciljem razmjene znanja i vještina te poslovne suradnje.

Copyright © 2023   /   www.marko-jelic.com   /   Sva prava pridržana.