MARKO VUJASINOVIĆ

MARKO VUJASINOVIĆ

 

dr. sc. MARKO VUJASINOVIĆ , rođen je 1978. god. u Kninu, oženjen, otac troje djece

OBRAZOVANJE:

U Kninu  završava osnovnu školu i upisuje srednju školu telekomunikacija. Diplomirao 2003. godine, magistrirao 2008. te zatim doktorirao 2010. na Sveučilištu u Beogradu (FON), tehničke znanosti, informacijske tehnologije.

RADNO ISKUSTVO:

Radio za IT kompanije u Beogradu, Washingtonu, Splitu, Zagrebu i Rimu. U Washingtonu D.C. proveo četiri godine usavršavajući se i radeći na prestižnom američkom Nacionalnom institutu za standarde  i tehnologije. Nakon inozemne karijere, trajno se vratio u svoj voljeni Knin, 2014. godine. Iz Knina radi kao stalni konzultant za Inavya Ventures Ltd iz Londona i Innova Srl iz Rima, a bavi se razvojem digitalnih platformi i tehnologija Smart Manufacturing, Circular Economy i Digital Health područja, na projektima većinom financiranim kroz EU i UK programe za istraživanje i inovacije. Viši predavač i nositelj nekoliko kolegija na studiju računarstva privatne visoke škole u Splitu. Od 2017. do 2021. nezavisni vijećnik u Gradskom vijeću Grada Knina.

INTERESI I AKTIVNOSTI:

Stručnjak informacijskih tehnologija sa skoro dvadeset godina bogatog međunarodnog iskustva u realnom sektoru. Kroz  projekte aktivno surađuje s nizom renomiranih institucija, sveučilišta, te privatnih tehnoloških centara diljem Europe.

Copyright © 2023   /   www.marko-jelic.com   /   Sva prava pridržana.