Donacije

Donacije

 

Dragi naši,

objavili smo svoje kandidature za lokalne izbore koji će se održati 16. svibnja. Kako vam je vjerojatno i poznato, nezavisne liste svoje političke aktivnosti financiraju iz vlastitih sredstava kandidata, odnosno našim vlastitim novcem te iz dobrovoljnih donacija vas koji podržavate nezavisnu političku scenu.

Stoga, da bismo sukladno zakonskim propisima mogli istaći kandidature, bilo je potrebno otvoriti poseban račun za financiranje izborne promidžbe. Želja nam je svoje viđenje Županije i njenog djelovanja približiti svim sugrađanima putem različitih promidžbenih kanala, a upravo takav javni pristup zahtjeva značajna financijska sredstva. Upravo zbog navedenog, zahvaljujemo se svima koji to žele i koji su u mogućnosti, što svojom donacijom daju potporu našim aktivnostima u ovoj kampanji. Također, obvezujemo se da ćemo se financijski odgovorno ponašati, kao što smo činili i dosad te troškove svesti na minimum, a višak sredstava koji nam ostane donirat ćemo u humanitarne svrhe.

Od srca se svima zahvaljujemo na podršci u kojem god ona obliku bila.

S obzirom na novu zakonsku regulativu vezanu za uplatu donacija, sve koji to žele učiniti pozivamo da nam se prije same uplate obrate u inbox Facebook stranice dr.sc. Marko Jelić za župana ili na broj telefona 0955872729.

S poštovanjem,

dr.sc. Marko Jelić i Iris Ukić Kotarac, dipl.iur.

 

Copyright © 2023   /   www.marko-jelic.com   /   Sva prava pridržana.