DAVOR ILIĆ

DAVOR ILIĆ

 

Davor Ilić, rođen u Kiseljaku, BiH 29.03.1996. u Kiseljaku.

OBRAZOVANJE:

Prvostupnik ekonomije - Veleučilište Marko Marulić u Kninu, smjer Trgovinsko poslovanje s poduzetništvom. Trenutno studira na posljednjem semestru diplomskog stručnog studija Ekonomski i normativni okvir poduzetništva. Stručnu praksu odradio u uredu zamjenice gradonačelnika, a Završni rad branio na temu sistematizacije radnih mjesta u jedinicama lokalne samouprave na primjeru Grada Knina. Tijekom školovanja  postizao je različite timske, kao i individualne rezultate na natjecanjima „Mladi poduzetnik“ na međužupanijskoj i državnoj razini.

STRANI JEZICI:

Engleski

Njemački

RADNO ISKUSTVO:

Svoja prva radna iskustva stekao  na području ugostiteljstva, i to u luksuznim hotelima i vilama „Jadranka hoteli“ poput  hotela Bellevue (5*- dobitnik nagrade te godine za najbolju wellness i spa uslugu na svijetu 2015.) i Alhambra (5*+ najluksuzniji SLH u RH), gdje je u sklopu programa obuke stekao kompletna znanja o takvoj vrsti ugostiteljstva. Prije završetka studija te dolaska na svoje sadašnje radno mjesto u struci u JU LRA Matica, stručni suradnik za pripremu i provedbu projekata, radio u sektoru proizvodnje u punionici vode Cetina kao radnik u pogonu.

INTERESI I AKTIVNOSTI:

Sada uz posao na kojem je zaposlen radi i na razvoju privatne poduzetničke ideje na području turizma i privlačenju turista u Knin. Dobro se služi računalnim programima. Ambiciozna je osoba sa vrlinama poput komunikativnosti, snalažljivosti, prilagodljivosti i organizacije timskog rada. Omiljeni hobiji su glazba, kojom se i bavio 7 godina, off-road i trčanje. Svoja znanja i vještine koristi za unaprjeđenje odnosa s klijentima te u suradnji s ostalim zaposlenicima s ciljem unaprjeđenja kvalitete usluge za koju je poslodavac zadužen.

Copyright © 2023   /   www.marko-jelic.com   /   Sva prava pridržana.