Kninski gradonačelnik Jelić kandidira se za šibensko-kninskog župana

 

  20.03.2021         Glas Istre

 

Kninski gradonačelnik Jelić kandidira se za šibensko-kninskog župana

 

Nezavisni gradonačelnik Knina Marko Jelić u subotu je najavio kandidaturu za šibensko-kninskog župana, a na to ga je, kako je rekao, među ostalim motivirala i nejednakost postupanja županije prema jedinicama lokalne samouprave.

 Jelić je program i svoj tim predstavio u Kninu, na izvoru Krke podno slapa Krčića, u društvu načelnika općina Primošten, Pirovac, Tribunj i Murter-Kornati koji mu daju podršku te Iris Ukić Kotarac, županijske vijećnice Nezavisne liste Stipe Petrine, kandidatkinje za zamjenicu župana.

Sebe i nezavisne načelnike općina u izbornom timu Jelić je predstavio kao 'čelnike koji su činili sve da naše sredine ožive i postanu mjesta dostojna življenja."

"Sustavno smo provodili i  provodimo aktivnosti koje su omogućile našim sugrađanima da se osjećaju i da budu jednaki. Dokinuli smo stranački klijentelizam i pokrenuli procese da najsposobniji i najkvalitetniji među nama budu uključeni u društvene tijekove i aktivnosti. Upravo nezavisnost nas kao čelnika potpuno oslobođenih od stranačkog kadroviranja te negativne selekcije izdigla je naše sredine iz prosječnosti", istaknuo je Jelić.


Pročitajte više na: Glas Istre
Copyright © 2023   /   www.marko-jelic.com   /   Sva prava pridržana.