Dr.sc. Marko Jelić predao potpise za kandidaturu za župana

 

  28.04.2021      

 

 

Dr.sc. Marko Jelić predao je danas potpise za kandidaturu za šibensko-kninskog župana i kandidacijsku listu za Županijsku skupštinu. Na Jelićevoj listi za Županijsku skupštinu su mladi, visokoobrazovani ljudi, stručnjaci u raznim područjima, među njima i doktori znanosti, magistri, sportaši i eko aktivisti.

- Zahvaljujemo svim građanima na iskazanoj podršci. Imamo jasno zacrtane smjernice i smatramo da ovu županiju možemo učiniti boljim mjestom za život svih. Naša lista je mahom mlađa od 35 godina, to su ostvareni ljudi, imamo 3 doktora znanosti, magistre znanosti, ekološke aktiviste, sportaše, kulturne djelatnike, poduzetnike, zdravstvene djelatnike. No ono što je najvažnije to su sve pravi i časni ljudi. U našim sredinama dokazali smo da se može više i da rad utemeljen na poštenju i znanju donosi konkretne rezultate. Upravo to, uz transparentno upravljanje, želimo postići i na županijskoj razini! - poručio je Jelić.

Kandidatkinja za Jelićevu zamjenicu je Iris Ukić Kotarac, a njegovu kandidaturu za župana podržavaju uspješni načelnici općina diljem županije iza kojih stoje ostvareni rezultati u lokalnim sredinama, načelnik Pirovca Ivan Gulam, načelnik Tribunja Marko Grubelić, načelnik općine Murter- Kornati Toni Turčinov, načelnik Primoštena Stipe Petrina i načelnica Kijeva Lidija Slavić, a podršku su mu izrazili i predstavnici nezavisnih lista iz Drniša, Vodica, Unešića.


Nezavisna Lista dr.sc. Marko Jelić
1. Marko Jelić 
2. Ivan Gulam 
3. Marko Grubelić
4. Toni Turčinov 
5. Lidija Slavić 
6. Nikša Kulušić 
7. Goran Šimić 
8. Jelena Kaić 
9. Ilijana Bilješko Štrus 
10. Marjan Blažević 
11. Katarina Golomeić  
12. Tomislav Pešić  
13. Petar Ježina
14. Ante Perkov 
15. Ante Čubrić
16. Marko Sinobad
17. Marko Vujasinović
18. Anđelka Tomić 
19. Kristina Dobra 
20. Matija Brkić
21. Slavko Krvavica
22. Ante Baus
23. Josipa Jerkov 
24. Dorjana Juraga
25. Zvonko Brečić
26. Martina Krpetić
27. Sanda Novković 
28. Tea Livaić
29. Ivana Dresher
30. Spomenka Martić 
31. Antonela Garofulić 
32. Davor Ilić 
33. Tomica Perkov 
34. Luka Čubrić 
35. Jure Mudronja 
36. Dragan Miličević 
37. Katarina Ježina 
 

Copyright © 2023   /   www.marko-jelic.com   /   Sva prava pridržana.